Söker du ett nytt kontor till ditt företag och är intresserad av en unik flexibilitet? Då är kontorshotell något för dig! I Sverige växer marknaden för kontorshotell stadigt och det blir mer populärt att flytta in i en miljö av företagsamhet och kreativitet. Vi på lokal-portalen.se hjälper dig hitta ett kontorshotell i ditt område.

Vad är ett kontorshotell?

Kontorshotell är det perfekta konceptet för dig som snabbt vill flytta in i ditt nya kontor. Ett kontorshotell i Sverige erbjuder hög service på olika nivåer. Reception, telefonsvarartjänster, lagerutrymmen, mötesrum, konferensrum, tillgång dygnet runt, garage etc. är några få tjänster som ingår i konceptet. Välj mellan att hyra en kontorsplats till en hel våning till ditt företag vilket ger din verksamhet goda möjligheter till att växa under samma tak utan att behöva flytta. En av många fördelar med kontorshotell är att ditt företag kan spara tid och på så vis behålla fokus på er verksamhet genom att komma igång med jobbet direkt utan att spilla tid på att möblera, inreda, vänta på el eller internet.

I ett kontorshotell har du kontorsrum eller en kontorsplats i en kreativ miljö tilsammans med flera olika branscher och företag. Här skapas networking på en helt ny nivå genom delade gemensamma ytor tillsammans med andra drivande och motiverade företag. Kanske är det här du hittar framtida samarbeten, kollegor eller vänner.

kontorshotell

Gemensam takterass hos kontorshotell i Stockholm City

 

Här hittar du kontorshotell i Sverige: